Skip links
INOVATIE IN CONSTRUCTII SI STRUCTURI METALICE

Antreprenor general in constructii

Contacteaza-ne

+40 760 261 027

Contacteaza-ne

+40 769 255 838

Email

office@miconstruct.ro

Descrierea serviciului

Unul dintre obiectivele principale al Miconstruct este realizarea proiectelor la un standard de calitate ridicat si respectarea graficului de executie, astfel clientul va avea certitudinea unui parteneriat de lunga durata.

Echipa noastra trateaza cu profesionalism organizarea tematica a fiecarei etape in parte pentru fiecare proiect demarat.

Va suntem alaturi la fiecare pas, deoarece experienta de 24 de ani pe care o avem in domeniul contructiilor ne-a invatat ca fiecare proiect are riscurile sale, iar sprijinul pe care noi il oferim ca Antreprenor General in constructii va face diferenta intre o “solutie la cheie” si un esec.

Profesionalismul si inovatia de care dam dovada ne-a propulsat si drept urmare am acumulat o vasta experienta in dezvoltarea constructiilor industriale din diverse domenii activitate, aici putand fi enumerate lucrari din industria farmaceutica, retail, spatii logistice si de depozitare, industria producatoare de oxizi, industria auto.

De ce sa ne alegi ca antreprenor general in constructii?

O parte dintre furnizorii nostri

Lucrari reprezentative

Pharmahead – Depozit Farmaceutic Cernica

Leroy Merlin Brasov

Ce facem la Miconstruct prin oferirea serviciului de antreprenor general in constructii?

Ca antreprenor general suntem responsabili de succesul deplin al proiectului dumneavoastra. Coordonam fiecare etapa a procesului de constructie asa incat proiectul final sa respecte standarde inalte de executie. 

Principalele noastre atributii ca antreprenor general in constructii in cadrul unui proiect sunt: 

  1. Comunicam constant cu beneficiarul proiectului si ii transmitem statusul lucrarilor si propunerea de solutii pentru diferite situatii 
  2. Asiguram o inalta calitate a executiei lucrarilor pe santier – stim la ce sa fim atenti si avem in spate experienta a peste 24 de ani in constructii. 
  3. Coordonam atent si riguros toti specialistii si toate echipele implicate in proiectul beneficiarului – suntem atenti ca fiecare aspect sa fie bine facut si cu responsabilitate 
  4. Verificam evolutia lucrarilor si monitorizam atent fiecare etapa a proiectului – astfel, veti fi sigur ca proiectul dumneavoastraa va fi dus la bun sfarsit in cele mai bune conditii. 

De ce sa alegeti echipa noastra de specialisti?

  1. Preturi preferentiale pentru diferite materiale de constructii de la peste 15 parteneri relevanti in domeniu – ca antreprenor general, am dezvoltat parteneriate solide cu peste 15 furnizori de materiale si servicii de calitate inalta. 
  2. Peste 60 de specialisti cu expertiza solida in domeniul constructiilor industriale
  3. Peste 7 arii de expertiza dezvoltate in ultimii 24 de ani – am dus la bun sfarsit proiecte de constructii comerciale, constructii pe structura metalica si am fost parteneri ca antreprenor general in constructii in zeci de proiecte.