Skip links
INOVATIE IN CONSTRUCTII SI STRUCTURI METALICE

Istoric

MICONSTRUCT

Povestea noastra

MICONSTRUCT este o companie romanească, avand capital integral privat. A fost infiintata in anul 1998, cu sediul in Targoviste, avand ca activitate principala lucrarile de constructii civile, industriale precum si confectia de structura metalica.

Datorita flexibilitatii arhitecturale si a rezistentei extraordinare a fierului, care este potrivit pentru cladiri moderne de birouri, universitati, hoteluri, spitale, apartamente etc., Miconstruct a reusit sa abordeze piata comerciala si a devenit un constructor cu experienta in industria structurilor metalice si a constructiilor.

MICONSTRUCT

Momente importante

2003

In 2003, Miconstruct a decis sa investeasca in dezvoltarea si marirea capacitatii de productie, construind prima hala destinata confectiilor de structuri metalice . A fost creat un department Ofertare si un department Tehnic pentru a oferi si dezvolta solutii inovatoare in industria constructiilor. Scopul acestei integrari verticale este de a genera satisfactie clientului prin supravegherea calitatii pe parcursul intregului proces, de la faza de proiectare a structurii, cladirii, pana la faza finalizare a constructiei.

2011

In 2011, Miconstruct devine marca inregistrata.

2012

In 2012, Miconstruct obtine certificarea ISO9001 si ISO14001

2016

In 2016, capacitatea de productie a fost extinsa prin infiintarea unei noi hale unde se produc structuri metalice de la stadiul de profile pana la asamblarea elementelor finite.

2020

In 2020 in urma controlului celor de la ISIM Timisoara s-a obtinut certificarea in conformitate cu cerintele standardului ISO 1090.

2022

In 2022 Miconstruct obtine certificarea OHSAS45001.

Prezent

In prezent, Miconstruct este intr-o continua expansiune.

Succesul a fost construit pe baza unei echipe pasionata de proiectele sale si care analizeaza pana in cel mai mic detaliu cererile mereu in schimbare ale clientilor. Echipa s-a extins pas cu pas si este formata din departamentele de estimare, tehnic, vanzare, productie, santier, finante, IT, resurse umane, customer service, logistica si bussines developement.

20+
Ani experienta in constructii industriale si structuri metalice
130+
Angajati specializati, certificati in echipa
21+
Clienti din Romania in portofoliu
7+
Arii de expertiza, de la constructii comerciale, la constructii pe structura metalica