Skip links
INOVATIE IN CONSTRUCTII SI STRUCTURI METALICE

Structuri metalice

Contacteaza-ne

+40 760 261 027

Contacteaza-ne

+40 769 255 838

Email

office@miconstruct.ro

Descrierea serviciului

Avand o experienta de peste 15 ani in proiectarea si executia de confectii metalice, Miconstruct ofera partenerilor nostri solutii complete de la debitarea de piese metalice pana la executia de subansamble si asamble complexe de mari dimensiuni.

Divizia de Productie Structuri Metalice ofera partenerilor nostri :

 • Proiectare si furnizare de solutii tehnice complete pentru confectii - stucturi metalice,
 • Debitare CNC cu Oxi-Plasma si Jet de apa - cu optimizare a taierilor pentru eficientizarea costurilor,
 • Debitare profile standardizate - cu optimizare a taierilor pentru eficientizarea costurilor,
 • Prelucrare mecanica a profilelor debitate- gaurire, strunjire,
 • Sudura MIG/MAG/TIG/MMA pentru asamblarea reperelor si/sau a subansamblelor, operatiuni realizate doar de sudori autorizati,
 • Sablare a suprafetelor
 • Grunduire si vopsire a suprafetelor
 • Asistenta tehnica la montajul structurilor metalice executate in firma noastra,
 • Montajul structurilor metalice executate in firma noastra- pentru hale industriale sau cladiri comerciale.

Galerie imagini

Structurile metalice sunt structuri realizate din materiale precum otelul, aluminiul sau cuprul. Sunt utilizate pentru construirea cladirilor, podurilor, halelor metalice agricole, halelor metalice de depozitare si altele. Principalul avantaj al structurilor metalice e reprezentat de durabilitatea lor in timp, dar si de rezistenta la conditii meteo dificile.

Tipuri de structuri metalice

Exista mai multe tipuri de structuri metalice, cum ar fi: grinzi, stalpi, rame, schele si altele. Acestea sunt proiectate si construite în functie de utilizarea lor specifica si de nevoile utilizatorului final.

De exemplu, structurile metalice utilizate in constructia cladirilor inalte trebuie sa fie capabile sa suporte greutatea ridicata a cladirii si a elementelor de constructie, precum si sa aiba o rezistenta superioara la vant si la cutremure.

Proiectarea și construirea structurilor metalice necesita expertiza si cunostinte superioare in domeniul ingineriei structurale si al materialelor.

Tocmai de aceea ai nevoie de un partener cu expertiza solida in domeniul constructiilor industriale metalice.

Constructii metalice la standarde superioare

La Miconstruct, constructiile metalice de orice fel respecta standarde stricte de siguranta si sunt intens testate inainte de a fi date in folosinta. Ne asiguram ca iti livram un proiect sigur, rezistent in timp si pe care il poti folosi fara costuri mari de intretinere.

Structuri metalice - care sunt avantajele?

Exista multe avantaje ale constructiilor pe structuri metalice, printre care putem enumera: 

 • Rezistenta in timp si durabilitatea: structurile metalice sunt capabile sa reziste la incarcari mari si la factori externi, cum ar fi vantul, cutremurele si incendiile. De asemenea, acestea au o durata de viata lunga si au costuri mici de intretinere.
 • Flexibilitatea in constructie si proiectare: structurile metalice pot fi proiectate si construite intr-o varietate de forme si dimensiuni, ceea ce le face ideale pentru o gama larga de tipuri de constructii industriale si civile.
 • Costurile reduse: constructiile pe structuri metalice pot fi realizate mai rapede si mai eficient decat cele din alte materiale, ceea ce poate duce la costuri reduse in timpul constructiei.
 • Sunt prietenoase cu mediul: o mare parte din materialele utilizate în structurile metalice sunt reciclabile, ceea ce le face o optiune ecologica.
 • Usurinta de instalare: pot fi fabricate in atelier si apoi asamblate pe santier, ceea ce reduce timpul si costurile de instalare. Pot fi, astfel, alegerea perfecta pentru proiectele cu termene scurte de finalizare si cu bugete mai restranse.

De ce sa lucrezi cu noi?

O parte dintre furnizorii nostri

Intrebari frecvente

Structurile sau confectiile metalice sunt elemente de constructie ce se realizeaza di materiale metalice precum:

 • Fierul forjat
 • Aluminiu
 • Cupru
 • Otel si altele. 

Printre avantajele principale ale constructiilor metalice, putem enumera doua foarte importante: durabilitatea si rezistenta la sustinerea unor greutati mari. De asemenea, structurile metalice sunt potrivite si pentru zone de mediu cu conditii extreme, fiind rezistente la coroziune si la alti factori de mediu.

Putem proiecta confectii metalice precum: hale metalice, diferite hale industriale si agricole, cortine si acoperisuri si altele. Contacteaza-ne pentru a solicita mai multe detalii.

Termenul de executie difera in functie de complexitatea proiectului, dar si de alti factori externi noua. Te putem asigura, insa, ca iti punem la dispozitie o echipa de specialisti cu expertiza inalta in realizarea diferitelor constructii metalice, asa incat termenul sa fie cat mai scurt, fara a face un compromis in ceea ce priveste calitatea serviciilor.